Waarom ik zo leuk ben?

Gister plaatste ik op mijn Instagram een link naar mijn vers geopende Twitter account.
Dit account heb ik voornamelijk geopend omdat het een heel groot netwerk is waar een hoop bereik is. Denk maar eens aan alleen al allemaal magazines die daarop actief zijn.

Iemand vroeg mij het volgende: “Promoot jezelf eens aan je nieuwe volgers, waarom zou iemand jou moeten volgen, waarom ben jij zo interessant?”
Nou, ik zal jullie eerlijk vertellen zo interessant ben ik eigenlijk helemaal niet. Ik doe geen fantastische dingen, ben geen bekende Nederlander of schrijf niet over dingen die heel Nederland aanspreken.

Wat ben ik dan wel? Ik ben gewoon ik. Ik schrijf over dingen die mij blij maken, dingen waarvan ik hoop dat de lezer er ook even blij wordt. Ik schrijf dan ook vooral niet om maar zoveel mogelijk volgers te krijgen of bekend te worden. Begrijp mij niet verkeerd hoor, geweldig vind ik het om te zien dat mijn blog van laatst 753 kijkers had gekregen en ik hoop dan ook van harte dat iedereen die het las het erg leuk vond om te lezen!

Niemand moet iets van mij. Het klinkt misschien egoïstisch maar, ik schrijf omdat ik daar zelf nou eenmaal blij van wordt. Punt. Niet meer en niet minder.
Anders verwoorden kan ik het denk ik ook niet. Want zo ben ik ook: eerlijk!
Ik kan zeggen wat ik ergens van vind zonder dat ik mijn mening aan een ander probeer op te dringen.
Over die meningen gesproken.. Dat zie ik soms wel eens bij vloggers of andere bloggers (noemde ik mijzelf nou net een echte blogger?) voorbij komen. Zelf hou ik er niet zo van dat als je het bijvoorbeeld ergens niet mee eens bent dat je dan maar heel erg jouw haat over dat onderwerp uitspreekt. Vaak heb je toch een soort voorbeeld rol, zeker als bekende vlogger en/of blogger en ik denk dat je dan ook het meest bereikt als je iets kan overbrengen met positivisme. Denken jullie ook niet?

IMG_7401

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s