Lekker voor paal staan

Ik val maar meteen met de deur in huis. Misschien is het beter als ik gewoon weer een paar woorden op mijn toetsenbord ga rammen. Heel leuk en aardig dat vloggen, camera in je smoel en je wordt aangekeken alsof je wenkbrauwen in de fik staan. Nu wordt ik wel vaker aangekeken trouwens (niet omdat m’n wenkbrauwen in de fik staan) en ik kan daar slecht tegen. 

Ben ik een lekker broodje in het openbaar aan het eten, kijken ze de worst uit mijn broodje. Vervolgens vraag ik, met dat stuk nog in mijn mond “goh, kun je het zien?” Kijken ze mij nog raarder aan. Oke, niet heel aardig misschien maar als ik aan het eten ben moet je mij gewoon met rust laten. 

Even om terug te komen op dat vloggen, daar begon ik immers mee. Wie weet dat ik nog wel een video opneem hoor. Wanneer? Geen idee. Leven zonder (al te veel) verplichtingen is mijn motto voor 2017. Niet alleen dit jaar trouwens. Ik bedoel, ik doe toch altijd wel wat ik zelf wil. 

Vanavond ook maar met dat andere soort van goede voornemen starten, eerder een uitgesteld plan waarmaken. Paaldansen! EIN-DE-LIJK! Heb het zo gemist: zo een grote zilveren paal waar lekker omheen geslingerd kan worden. Even een uurtje alles eruit halen wat erin zit. Oh, en nee. Het heeft tegenwoordig nog vrij weinig met erotiek te maken. Ik weet niet of je het atletisch kan noemen (wat normaal gesproken zo soepeltjes moet gaan kan bij mij nog wel eens eindigen in een val-van-boven-naar-beneden-met-je-kop-op-de-grond-val) maar krachttraining is het zeker. 

Zo. Genoeg gelul over mij, ik ga er weer wat moois van maken dit jaar. En jullie, goede voornemens? 

Cheers! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s