Van huppelkut naar zweefteef

Soms heb ik het idee dat ik tussen twee werelden in leef. Maar, echt. Waar ik het heerlijk vind om mijn nageltjes te laten doen en soms een lekkere klodder make-up op mijn smoel smeer of te kijken naar mooie maar eigenlijk vooral peperdure tassen, voel ik mij eigenlijk pas echt op mijn best als ik mij waan in de ideeën van een hippie. 

Nee, ik douche niet maar 1x in de week en ik zit niet heel de dag tussen de weilanden met bloemetjes. Al zou ik dat wel heerlijk vinden. Het vrije vogel gevoel, het doen waar je gelukkig van wordt. Dat raakt mij. Diep. 

Als ik kijk naar beelden van de jaren ’60/’70 dan voelt het alsof ik in de verkeerde tijd geboren ben. Begrijp mij niet verkeerd want niemand kan meer zonder de technologie die we vandaag de dag gebruiken maar, als het even kon.. 

Doe mij maar een gekleurde lange jurk en bloemen in je haar gepaard met een goed gesprek over de spiritualiteit die we kunnen voelen. Energie is zo belangrijk, en die haal je toch het meeste uit de kracht van moeder natuur. De geur en het geluid van een kampvuur met een gitaar op de achtergrond. Het reizen over de hele wereld en het proeven van iedere cultuur. Ik denk dat ik trouwens ook maar start met het hebben van een moestuintje. 

Dus alhoewel het mij vrij weinig aan mijn reet kan roesten hoe je over mij denkt. Wordt ik toch liever gezien als een zweefteef dan als een huppelkut. One of a kind. Laat dat voorop staan. 

Mel. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s